O mai știi pe ,,Xena, Prințesa războinică?” Acum are 48 de ani și e de nerecunoscut, fanii sunt uimiți! Imagini în premieră după ce a stat departe de lumina reflectoarelor și nu a mai apărut la evenimente

Lucy Lawless, actrița care o interpreta pe Xena în serialul care era unul dintre cele mai iubite filme difuzate la televizor în România anilor `95 -`97, nu a mai fost prea mult în lumina reflectoarelor, după terminarea filmărilor. Totuși, serialul ,,Xena, prințesa războinică!” a rămas unul dintre cele mai reușite seriale de aventură ale tuturor timpurilor, iar la vremea aceea era urmărit în România atât de copii, dar și de părinții lor, devenind aproape un fenomen.

Loading...

De la acel moment de glorie au trecut mai bine de douăzeci de ani, și deși Lucy Lawless a mai bifat câteva apariții în seriale precum ,,High Tide”, ,,Spartacus”, ,,Parks and Recreation”, ea a stat departe de lumina reflectoarelor. Însă la vârsta 48 de ani, actrița de origine neozeelandeză și-a schimbat complet înfățișarea, iar pentru fanii serialului poate părea acum de nerecunoscut, deși am putea spune că anii au fost destul de blânzi cu cea care a dat viață Prințesei Războinice.

Iată cum arăta în serial:

Loading...

Iată cum arată actrița în prezent:

CITEȘTE ȘI:

Oana Zăvoranu, în cea mai ciudată rochie de mireasă, s-a căsătorit în halul ăsta! Imagini de colecție de la nunta vedetei cu Alex Ashraf, le-a făcut publice pentru prima dată acum!

În urmă cu peste trei luni de zile Oana Zăvoranu s-a căsătorit în mare secret cu Alex Ashraf, însă abia acum cei doi tineri căsătoriți au făcut publice primele imagini de la nuntă. Un gest prin care Oana are ocazia să se fălească în fața lumii întregi cu ținuta atipică, alții spun că de-a dreptul nepotrivită, pe care a purtat-o în locul obișnuitei rochii albe în care pășesc de obicei în fața altarului miresele.

În urmă cu ceva vreme vedeta a făcut publice primele imagini de la fericitul lor eveniment care a avut loc în luna septembrie. Oana a avut la nuntă un buchet cu flori albe, s-a îmbrăcat într-o rochie roșie, cu imprimeu floral superb și cu un decolteu uriaș.

Desigur că Oana a fost cea care a atras toate privirile în cadrul ceremoniei. Pe de altă parte nici mirele Alex nu s-a lăsat mai prejos, el a purtat un costum elegant și a fost extrem de protector cu noua sa soție pe care o ținea în brațe în majoritatea fotografiilor.

Iată ce mărturisea Oana Zăvoranu în urmă cu ceva vreme:

,,Nunta a avut loc pe data de 9 septembrie. A fost iniţiativa mea. Oana Zăvoranu, în biserică? E ceva mai greu de imaginat, mă gândesc. Am zis hai să o facem şi pe asta, de ce nu? Eu m-am gândit să fiu sub acoperire, m-am îmbrăcat într-o rochie roşie cu un decolteu adânc de preotul nu-şi putea dezlipii ochii de pe bustul meu. A avut loc într-o biserică superbă, nu ştiu dacă am intrat într-o biserică atât de frumoasă”.

,,Era super decoltată cu despicături mari (n.r. rochia Oanei)”, a spus Oana Zăvoranu, descriindu-și propria rochie.

Loading...