Horoscop 2018: Urmează un ciclu de 7 ani karmici. Ce zodii au noroc cu carul, cine este lovit de ghinion. Uite ce te asteaptă în funcție de zodie

Cifra 1 este cifra noilor inceputuri, cifra revolutiei. Majoritatea semnelor zodiacale o vor lua de la zero. Iata cum sunt afectate din punct de vedere numerologic nativii, scurt pe doi.

Loading...

In anii karmici 1, avantajati sunt Leii, Fecioarele, Taurii, Gemenii si Capricornii, adica unii din cei mai caposi nativi din zodiac. Aceste zodii sunt puternic influentate de cifra 1 in viata deoarece isi doresc sa fie lideri in tot ceea ce fac. Exceptie fac Berbecii, care nu vor avea un an 2018 usor.

In anii karmici 2, avantajati sunt Racii, Pestii, Scorpionii si Varsatorii, firile mai sensibile, mai plapande, mai afectuoase dintre zodii. Vor avea parte de revelatii din punct de vedere sentimental.

Loading...

In anii karmici 3, cei avantajati, mai ales din punct de vedere financiar, sunt Fecioarele, Balantele, Taurii, Capricornii si Leii, adica zodiile care au o ambitie de neoprit.

In anii karmici 4, cei care o duc bine sunt Scorpionii, Sagetatorii, Berbecii, Leii si Pestii. Cifra 4 este o cifra duala, contine doi de 2, iar asta inseamna o ambivalenta in toate domeniile vietii.

In anii karmici 5, avantajati sunt Capricornii, Gemenii, Scorpionii, Balantele si Berbecii. Acestia au ocazia sa devina faimosi, sa castige proiecte importante, sa isi ridice statutul social.

In anii karmici 6, cei care se vor bucura cel mai mult de viata reusind sa bifeze tot ce isi doresc vor fi Leii, Fecioarele, Gemenii, Taurii si Balantele.

In anii karmici 7, au numai lucruri bune in cale Racii, Fecioarele, Scorpionii si Pestii, zodiile cu o misiune divina in aceasta lume.

Vă e sortit să fiți împreună, scrie până și în stele! Află care e partenerul tău ideal în funcție de zodie! Secretul ascuns al astrologilor

Potrivit horoscopului, fiecare zodie are parteneri ideali în funcție de compatibilitățile între caracteristicile fiecărei zodii. Verifică dacă tu și partenerul tău de viață sunteți compatibili și din acest punct de vedere, sau ce zodie ar trebui să aibă partenerul tău ideal. Totul, în cele scrise mai jos!

1. Berbec

Partenerii ideali pentru Berbeci sunt Gemenii, Lei, Săgetătorii și Vărsătorii. Berbecii își aleg partenerii și îi cuceresc pe loc. Relația poate fi de durată dacă partenerul știe să mențină interesul Berbecului.

2. Taur

Cei mai potriviți parteneri pentru Taur sunt Racul, Fecioara, Capricornul sau Peștii. Taurul dă tot ce are mai bun într-o relație, așa că așteaptă același lucru înapoi de la partener. Se căsătoresc rapid și divorțează la fel de repede pentru că sunt mereu în căutare de senzații noi.

3. Rac

Partenerul ideal al unui Rac este din zodia Taur, Fecioară, Scorpion sau Pești. Se simt confortabil cu semnele de Apă și Pământ pentru că sunt cu toții oameni guvernați de emoții.

4.. Gemeni

Femeile Gemeni sunt atrase de bărbații din zodia Vărsător, Balanță, Leu sau Berbec. Sunt pline de viață și dornice de experiențe noi, așa că se vor înțelege mereu excelent cu semnele de Foc.

5. Leu

Leii sunt foarte compatibili cu Berbecii, Gemenii, Balanțele și Săgetătorii. Leul este unul dintre cele mai reprezentative zodii de Foc și nu se teme să formeze perechi cu oricare alt semn zodiacal.

6. Fecioară

Partenerii ideali pentru Fecioare sunt Taurii, Racii, Scorpionii sau Capricornii. Fecioarele au o atitudine extrem de rațională față de dragoste și au nevoie de parteneri devotați.

7. Balanță

Balanțele formează parteneri excelenți cu Gemeni, Leu, Săgetător sau Vărsător. Încearcă să păstreze armonia în relație, sunt flexibili și au simțul umorului. Sunt foarte compatibile cu semnele de Aer.

8. Scorpion

Partenerii ideali pentru femeia Scorpion sunt Racii, Fecioarele, Capricornii sau Peștii. Scorpionul este unul dintre semnele cele mai tulburătoare din punct de vedere emoțional. Se înțelege cel mai bine cu semnele de Apă, cum ar fi Peștii.

9. Săgetător

Formează cupluri ideale cu cei din zodia Berbec, Leu, Balanță sau Vărsător. Sunt oameni extrem de onești, care spun lucrurilor pe față și interacționează foarte bine cu semnele de Aer.

10. Capricorn

Cei mai indicați parteneri pentru Capricorni sunt Taurul, Fecioara, Scorpionul și Peștii. Sunt persoane extrem de disciplinate și se gândesc întotdeauna mult înainte să ia o decizie. Unii Capricorni pot fi duri sau pesimiști.

11. Vărsător

Vărsătorii au relații excelente cu Berbecii, Gemenii, Balanță și Săgetători. Semnul acesta este asociat adesea cu creativitate și cu dorință de a se dezvolta pe plan intelectual.

12. Pești

Cei mai buni parteneri pentru Pești sunt Taurii, Racii, Scorpionii și Capricornii. Peștii se prefec de minune să combine visarea cu raționalul. Învață de la Tauri și Fecioare să se bucure de lucrurile mărunte și să fie mai relaxați în general.

Loading...