A fost menajera lor timp de doi ani, dar apoi a decis sa-si dea demisia. Ce i-a cerut Kate sa faca:

Sadie Rice, menajera-șefă a Prințului William și a lui Kate Middleton, și-a dat demisia pentru că postul devenise prea solicitant, în ciuda faptului că era plătită cu 35.000 de lire sterline pe an.

Loading...

Slujba femeii în vârstă de 35 de ani includea prepararea meselor, curățenia zilnică, spălarea rufelor și cumpărăturile pentru casa cuplului princiar din Norfolk, unde Ducii de Cambridge, împreună cu cei doi copii ai lor, își petreceau până de curând majoritatea timpului.

După ce i s-a cerut să se ocupe și de Palatul Kensington, Saudie și-a dat demisia susținând că nu i se pare corect să se ocupe de două reședințe, iar sarcinile se înmulțesc de la o săptămână la alta. Femeia lucra de doi ani în subordinea lui Kate Middleton și a Prințului William și locuia într-una din cele 10 camere ale reședinței.

Loading...

Un apropiat al lui Saudie Rice a declarat pentru presa britanică faptul că Saudie Rice nu avea o viață normală în afara serviciului, iar sarcinile erau dificile chiar și pentru ea, o femeie foarte muncitoare și cu multă experiență în domeniu:

„Sadie este o persoană care muncește din greu, dar jobul este prea mult chiar și pentru ea. Ei voiau să stea mai mult la Palatul Kensington, iar numărul lucrurilor pe care trebuia să le facă era în continuă creștere. Nu mai avea viață în afară de job. Saudie nu are de gând să se răzgândească. Este pierderea lor”.

Înainte să ajungă în subordinea ducilor de Cambridge, Sadie Rice a fost timp de cinci ani menajera Prințului Haakon al Norvegiei, iar înainte a lucrat ca menajeră la Palatul Buckingham, fiind una dintre angajatele preferate ale Reginei Elisabeta a II-a.

sursa: unica.ro

Loading...